Skip to main content

Arrangementer og kurser

Vil du med?

Vi afholder løbende forskellige arrangementer, kurser og foredrag, for at synliggøre det frivillige arbejde, og for at skabe bedre netværk og videndeling på tværs af foreninger og andre aktører.

Som frivillig i sociale foreninger har du også mulighed for at deltage i kurser og fyraftensmøder arrangeret af Center for frivlligt socialt arbejde.

14 aug
Onlinemøde: Den røde tråd i FCS i 2024
Dato 14.08.2024 16:30 - 17:15

Deltag i et åbent online møde, hvor medarbejdere fra Frivilligcenter Slagelse og Fællesskabsalliancen fortæller om aktiviteter og tiltag i 2024.
Mødet giver også mulighed for, at du som deltager kan stille spørgsmål om det, du er nysgerrig på i forhold til de muligheder, der er i Frivilligcentret.
Alle er velkommen.
Mødet foregår via Teams.
Læs mere og tilmeld dig via https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/100/

21 aug

Vil du vide mere om, hvordan din forening / fællesskab kan blive bedre til at rekruttere og fastholde nye frivillige? Fællesskabsalliancen inviterer sammen med Frivilligcenter Slagelse til kursus om rekruttering v. Center for frivilligt socialt arbejde.
Læs mere og tilmeld dig via https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/98/

10 sep

Hvordan skaber vi den bedste platform for vores fællesskaber - både. sammen og hver for sig? Kom og dele dine gode idéer og ønsker til. fremtiden i Kongehavecentret!
Læs mere og tilmeld dig her https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/99/

17 sep

Overvejer du at blive en del af et frivilligt fællesskab, der har fokus på støtte og mulighed for fællesskab for mennesker med flygtninge- og indvandrerbaggrund?
Frivilligcenter Slagelse afholder inspirationscafe, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan blive en del af et frivilligt fællesskab, enten som frivillig eller deltager.
Læs mere og tilmeld dig via https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/96/

24 sep

V/ Birgitte Behrendt - forfatter, foredragsholder, stresscoach & sorgvejleder.
Birgitte Behrendt er forfatter til bogen “Ventesorg - at leve i uvished”. Foredraget er til dem, der lever med sygdomsramte i deres nærhed, men er også relevant for den syge. Vi hører om oplevelsen af sorgen og om dem, som er kommet igennem deres ventesorg.
En del af foredragsrækken 'Før livets afslutning'.
Læs mere og tilmeld dig via https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/92/

22 okt

V/ Mikael Skytte - palliationssygeplejerske i Holbæk Kommune og medlem af hovedbestyrelsen i Kræftens Bekæmpelse.
Når man bliver syg, rejser der sig mange spørgsmål om fremtiden og i relation til de problemer, man som uhelbredeligt syg kan støde på. Det kan både være økonomiske problemer, fysiske symptomer og eksistentielle spørgsmål. Det prøver vi at tale om under emnet: Hvad er palliation - både den tidlige og den sene palliation?
En del af foredragsrækken 'Før livets afslutning'.
Læs mere og tilmeld dig - https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/93/

23 okt

Vil du vide mere om, hvordan din forening / fællesskab kan søge midler til jeres lokale aktiviteter og projekter? Ta' på kursus med fokus på klassisk fundraising, fonds- og puljesøgning, ansøgningsprocessen mv. Sigrid Bolet fra Center for frivilligt socialt arbejde er underviser.
Læs mere og tilmeld dig her: https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/91/

27 nov

V/ Hanne Elsner, initiativtager til projektet ‘Start dialogen’ og ejer af Fuglebjerg Kistefabrik, samt en bedemand fra Bedemand Berner.
Hør om ‘Start dialogen’ der arbejder for at nedbryde tabuer om døden, og for at motivere danskerne til at tale åbent om døden, og tage stilling til hvordan den sidste afsked skal foregå. Til foredraget får du inspiration til at inddrage familien i de mange muligheder for en personlig eller bæredygtig begravelse. Der vil være en bedemand fra Bedemand Berner til stede, der kan svare på spørgsmål og rådgive.
En del af foredragsrækken 'Før livets afslutning'.
Læs mere og tilmeld dig - https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/94/