Skip to main content

Bliv frivillig. Vi kan guide dig på vej

Vil du engagere dig som frivillig?

Der er nok næsten lige så mange grunde til at være frivillig, som der er frivillige. Og frivillige har vi heldigvis rigtigt mange af i Danmark – vil du være én af dem? Når de på Frivilligjob.dk spørger deres brugere, hvorfor de er frivillige, svarer flest at de vil gøre en forskel og være til nytte for andre. Men også CV-pleje, kompetenceudvikling og fællesskab er blandt de frivilliges grunde til at engagere sig.

Hvad er dine grunde til at engagere dig?

  • Få udbygget dit netværk
  • Møde andre engagerede mennesker
  • Gøre en forskel for andre - og dig selv
  • Prøve kræfter med nye opgaver og styrke dine kvalifikationer
  • Stå stærkere i forhold til et kommende job
  • Noget helt sjette?

Book en frivilligsamtale

Der er altid brug for frivillige kræfter - også dine. Har du lyst til at gøre en forskel for andre og give lidt af dig selv, så hjælper vi dig gerne ved at guide dig på vej til netop det frivillige job, der matcher dine kompetencer og ønsker.

Vi tilbyder en afklarende frivilligsamtale, hvor vi sammen kan stille skarpt på de lokale muligheder. Vi foretrækker at mødes fysisk, men samtalen kan både foregå online via ZOOM eller Teams eller over telefonen. Vi tilstræber, at du går fra samtalen med stor lyst og motivation til at gå i gang – og med viden om de pågældende foreninger og tilbud. Efter samtalen tager du som regel selv kontakt til foreningerne, men vi kan også være behjælpelige med den videre kontakt.

Book en frivilligsamtale med os på telefon: 51 40 90 73 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Se de lokale opslag på frivilligjob.dk

opslag lige nu

Vent venligst, henter data...

Til toppen