Skip to main content

Vil du med?

Få ny viden og nyt netværk – deltag i kurser og workshops

Vi afholder løbende forskellige kurser og workshops for frivillige og ansatte i frivillige organisationer. Indholdet kan være meget forskelligt, men har alle til formål at understøtte de lokale frivillige indsatser.

Det kan være kurser eller uddannelsesforløb, der har fokus på metoder og redskaber i den relationelle og deltagernære kontakt. Det kan også være kurser, der fokuserer på rollen som frivillig og hvordan man som frivillig bedst kan hjælpe, støtte og rådgive brugerne.

Sidst men ikke mindst kan det være mere driftsnære kurser i fx fundraising, strategiudvikling, kommunikation eller andre relevante emner inden for foreningsdrift og -udvikling.

Udover at deltagerne får nye konkrete kompetencer, så hører vi, at det har stor betydning for dem at møde frivillige fra andre foreninger. Kurserne er derfor også en oplagt mulighed for at udvide dit netværk og få ny inspiration fra andre foreningers arbejde.

Kursus

Ta' på kursus d. 21. august og bliv godt rustet til at rekruttere nye frivillige til den sag, du brænder for. Center for frivilligt socialt arbejde kommer på besøg og underviser i en af de vigtigste opgaver i foreningsdriften.

Kursus

Vil du gerne blive endnu bedre til at fundraise til dit frivillige fælllesskabs store og små aktiviteter? Så tag med på kursus i fundraising d. 23. oktober.

    Få besked når vi har nye kurser og workshops

    Følg os på Facebook for information om aktuelle kurser, tilmeld dig vores nyhedsbrev og få information om aktuelle kurser og workshops direkte i din indbakke  eller hold øje med ’Det  sker’ her på siden.