Skip to main content

Vil du være med?

Sammen til nye fællesskaber

Vi skaber rummelige frivillige fællesskaber, hvor der er plads til alle. Dem kalder vi samlet for "Sammen til nye fællesskaber", hvor vi mødes i grupper.

I grupperne er der plads til dig, der har overskud og gerne vil hjælpe andre ind i fællesskabet - og dig, der bare vil være med.
Vi tilbyder fx mulighed for at blive en del af en gruppe, hvor man kan dele sine interesser med andre. Der er en eller to frivillige tovholdere/værter i alle grupper.

Hvis du har lyst til at starte i en af vores grupper, så kontakt os i Frivilligcentret. Så inviterer vi dig ind til en snak om dine interesser og om hvordan du bedst kommer i gang.

Fællesskaber

Mens Corner er en netværksgruppe for mænd. De mødes om samvær og samtale hver mandag kl. 13.30 - 15.30.
Gruppen mødes primært i Frivilligcenter Slagelses lokaler.

Fællesskaber

Tirsdagsgruppen er en gåtursgruppe, som går i et tempo, hvor alle kan være med.
Gruppen er lille med max 6 deltagere - de mødes hver tirsdag kl. 10.00 - 11.00 foran Frivilligcenter Slagelse. Efter gåturen er der mulighed for at fortsætte samværet over en kop kaffe i Frivilligcentrets lokaler.

Fællesskaber

Team Småkage er et aktivitetsfællesskab, som mødes om at lave noget aktivt sammen. Det kan fx. være at spille petanque, DISC-golf eller tage på ture sammen.
Småkager? Ja, dem får gruppen også spist nogle af en gang i mellem.
De mødes hver torsdag kl. 13.00 - 15.00 i Frivilligcenter Slagelse.

Fællesskaber

Kreaklubben er et kreativt fællesskab, der mødes om hver deres kreative interesser. Det kan fx være at tegne/male, hækle, gips, collage, strik, mm. De mødes hver anden tirsdag i lige uger kl. 16.00 - 18.00 hos FriRUM i Vestsjællandscentret.

    Kontakt os

    Kontakt til 'Sammen til nye fællesskaber':

    Har du brug for mere information, så er du meget velkommen til at kontakte os på kontoret i Frivilligcentret.