Skip to main content

Frivilligcenter Slagelse er dit frivilligcenter.

Vi er er en uafhængig medlemsbaseret forening med rødder i det lokale. Vi er et af de knap 80 frivilligcentre på landsplan, som er medlem af landsforeningen FriSe – Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark.

Frivillligcentret åbnede på Frivillig Fredag d. 27. september 2013. Siden har Frivilligcentret udviklet sig til et lokalt forankret omdrejningspunkt for det lokale frivillige sociale arbejde til gavn for borgere i Slagelse Kommune.

Vi har vores rødder i civilsamfundet, da vi i høj grad er en forening af foreninger.

Generalforsamling og årsregnskab

Frivilligcenter Slagelse har afholdt sin seneste ordinære generalforsamling d. 22. april 2024. Kongehavecentret kom til at danne rammen om et tilbageblik på det forløbne år. Samtidig pegede lokationen ind i fremtiden, da Frivilligcentret er flyttet ind i foråret 2024.

Nedenfor finder du links til materialerne fra generalforsamlingen:

Her finder du referatet fra generalforsamlingen d. 22. april 2024.

Her finder du bestyrelsens beretning fra 2023. Beretningen blev fremlagt og godkendt på generalforsamlingen d. 22. april 2024.

Her finder du årsregnskabet.

Vores vision og mission

Vision: Frivilligheden danner stærke, bæredygtige og givende fællesskaber til gavn for alle borgere I Slagelse Kommune.
Vi deler samtidig den vision, som vi i Frise har formuleret for frivilligcentrene: ’..visionen er et stærkt og mangfoldigt civilsamfund, hvor alle har mulighed for at yde en frivillig indsats og hente hjælp og støtte’.

Mission: Frivilligcenter Slagelse er en synlig og foretrukken samarbejdspart for alle, der har interesse i og ønsker at engagere sig i frivillige sociale indsatser. Vi skal være en primær platform for samarbejde foreninger imellem samt i tværsektorielle samarbejder, der har frivillighed i fokus.

Vedtægter

Foreningen blev stiftet d. 27. februar 2012 på den stiftende generalforsamling, der blev afholdt på Slagelse Biblilotek under navnet Frivilligcenter Slagelse - Korsør - Skælskør - Hashøj, der siden er ændret til Frivilligcenter Slagelse.

Foreningens hjemsted er Slagelse Kommune, og dens aktiviteter dækker hele Slagelse Kommune.

Frivilligcentrets formål er at skabe de bedst mulige rammer for frivilligt socialt arbejde i Slagelse Kommune ved at støtte, synliggøre, udvikle og fremme frivilligheden og foreningslivet lokalt.

Frivilligt socialt arbejde er den aktivitet eller indsats, der giver personer eller grupper øget velfærd og omsorg eller løser velfærdsproblemer inden for det sociale og sundhedsmæssige område.

Virksomhedsoplysninger

Frivilligcenter Slagelse
Kongehavecentret, Svendsgade 102, 1. sal, 4200 Slagelse
CVR: 34913862
Tlf: + 45 51 40 90 93
Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hjemmeside: www.frivillig-slagelse.dk
Bankkonto: Nordea, reg.nr. 2433 - kontonr. 8979831898

Vil du vide mere? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få opdateringer på arrangmenter, kurser og meget mere!

Med en tilmelding til vores nyhedsbrev, får du engang i mellem et nyhedsbrev i din e-mail indbakke fra os. Bare rolig, vi spammer ikke din indbakke og du kan forvente at få nogle nyhedsbreve et par gange årligt. Heri kan du læse om alle de spændende aktiviteter vi laver i Frivilligcentret, samt få mere information om kommende arrangementer. 
Du kan også følge med på vores sociale medier, som vi opdaterer ofte.