Skip to main content

Find os i Kongehavecentret

Siden foråret 2024 har Frivilligcenter Slagelse haft til huse i Kongehavecentret på 1. sal. Huset er fuldt tilgængeligt med fx elevator og handicapvenlige toiletter.

Kongehavecentret var tidligere et kommunalt aktivitetscenter, men er i dag omdannet til et aktivt fællessskabs-hus. Her kan foreninger og andre typer af fællesskaber låne lokaler via Slagelse Kommune. Det er også muligt at låne Frivilligcentrets mødelokale. Læs mere om det her: Lån af lokale

Hvis ikke du har mulighed for at mødes med os på  kontoret i Slagelse, så kan vi aftale at mødes i fx Korsør, Skælskør eller Dalmose.

Frivilligcenter Slagelse holder lukket i hele juli måned. Vi vil først være fuldt tilbage på kontoret igen fra mandag d. 5. august.

Sådan kan vi kontaktes:

Kontaktinfo

Kig endlig forbi - vi er på kontoret de fleste hverdage. Vi har dog ikke faste åbningstider, så det er bedst at lave en aftale på forhånd, hvis du vil være sikker på at kunne træffe os/en bestemt medarbejder.

Ring til os eller send en mail. Vi bestræber os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt med et svar, eller for at aftale nærmere.

Vi kan fanges på telefonen hverdage inden for almindelig arbejdstid, medmindre andet er annonceret.

Frivilligcenter Slagelse
Kongehavecentret
Svendsgade 102, 1. sal
4200 Slagelse

Skriv en mail til os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Ring på telefon +45 51 40 90 73

Find vej til Frivilligcentret

Vil du vide mere? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få opdateringer på arrangmenter, kurser og meget mere!

Med en tilmelding til vores nyhedsbrev, får du en gang imellem et nyhedsbrev i din e-mail indbakke fra os. Bare rolig, vi spammer ikke din indbakke og du kan forvente at få et nyhedsbrev et par gange årligt. Heri kan du læse om alle de spændende aktiviteter vi laver i Frivilligcentret, samt få mere information om kommende arrangementer. 
Du kan også følge med på vores sociale medier, som vi opdaterer ofte.