Skip to main content

Vejledninger

I Frivilligcentret deler vi gerne forskellige typer af vejledninger, der kan være til gavn og nytte i foreningenslivet. Det kan fx være vejledninger, som vi har udviklet med afsæt i behov, vi selv har oplevet. Det kan også være vejledninger vi har udviklet i samarbejde med andre. Det kan også være vejledninger, som vi får lov at dele, som andre har udviklet, men som vi finder relevante og gavnlige for Frivilligcentrets forskellige målgrupper.

Guide til afholdelse af Fællesskabsstafet

En Fællesskabsstafet er en aktivitet, som kan skabe møder på tværs af fællesskaber og bringe både frivillige foreninger, kommunale institutioner og andre organisationer sammen i ét stort fællesskab.
I guiden får du en kort introduktion til, hvad en Fællesskabsstafet er samt tips til at planlægge og afholde den.

Guiden er udviklet af Frivilligcenter Slagelse og Folkesundhed, Slagelse Kommune.

Guide til online møde: Teams

Vi vil så gerne møde dig - også online på Teams. Derfor har vi lavet denne guide til dig, der endnu ikke er vant til at bruge Teams.

Teams er en del af Office 365 og kan ses som et "arbejdsområde" - hvor du kan kommunikere via chat, opkald og video, samt opbevare, dele og redigere filer. Du kan både få adgang til Teams via din computer, iPad eller telefon

Guide til online møde: Zoom

Vi vil så gerne møde dig - også online på Zoom. Derfor har vi lavet denne guide til dig, der endnu ikke er vant til at bruge Zoom!

Zoom er en platform, der bruges til Videoopkald til f.eks. fjernundervisning og sociale relationer. Med denne guide bliver du trin for trin guidet i, hvordan du kan bruge zoom, hvad det er og meget mere.

Guides fra CFSA

På Center for frivilligt socialt arbejdes hjemmeside finder du en guldgrube af guides til foreningslivet.

Guiderne dækker alt fra konkrete spørgsmål om jura, love og regler, opstart af foreninger, vedtægter, forsikring og tavshedspligt, til inspiration om at rekruttere og fastholde frivillige.