fp4Kontakt os:

Vidensbiograf d. 29/11: Tiltræk nye frivillige - læg en plan, der holder

Ta’ med til ‘Vidensbiograf’, hvor vi i fællesskab deltager i et webinar fra Center for Frivilligt Socialt Arbejde (CFSA) om rekruttering af frivillige.
 
Uden aktive og engagerede frivillige – intet foreningsliv! Netop derfor er rekruttering af frivillige en af de vigtigste kerneopgaver i frivillige sociale foreninger og organisationer. Alligevel, får de færreste sjældent lagt den gode forkromede plan for rekrutteringsarbejdet. Resultatet er derefter – rekrutteringsarbejdet bliver en ørkenvandring uden resultat. De frivillige kommer ikke, og dem I får ind, matcher hverken foreningen, frivilliggruppen eller de opgaver, I skal have løst.vidensbiograf
 
På dette webinar får du inspiration, tips og værktøjer, der hjælper jer med at rekruttere nye frivillige og lægge en god rekrutteringsplan. Du hører også om, hvordan I kan sikre, at jeres nye frivillige falder godt til og hurtigt bliver en del af foreningen og frivillig-teamet.
 
Du kommer til at se webinaret live over ZOOM sammen med andre foreningsfolk og ansatte fra Frivilligcenter Slagelse, og vi sætter også tid af til at runde seancen af med en fælles snak om det, vi har set, og hvordan vi kan bruge det.
 
 
Det sker: Onsdag d. 29. november 2023, kl. 10:00–12:00 i Frivilligcenter Slagelse, Skovsøgade 10, Bygning S. 4200 Slagelse.
Vi sørger for popcorn, kaffe og vand under webinaret. Arrangementet er gratis, og henvender sig til medlemmer af Frivilligcenter Slagelse og foreninger, der er en del af Fællesskabsalliancen. Tilmelding foregår her: https://frivillig-slagelse.nemtilmeld.dk/85/
 
Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at
kontakte os på telefon: 51 40 90 73 /20 29 89 04 eller mail: info@frivillig-slagelse.dk