fp4Kontakt os:

Socialkompas er kommet til Slagelse

socialkompas logo purple

Socialkompas er en nem digital platform for alle. Platformen giver ét samlet og opdateret overblik over åbne frivillige og kommunale tilbud indenfor social- og sundhedsområdet i Slagelse Kommune. 

Det lokale Socialkompas lanceres i Slagelse, når der er oprettet minimum 50 tilbud i kommunen. For at lanceringen bliver så stor en succes, som vi håber, har det stor betydning, at jeres tilbud bliver oprettet på siden. Så kan sidens besøgende fra starten se, at jeres tilbud findes og Socialkompas vil afspejle den brede vifte af tilbud, vi har i Slagelse Kommune.

Ved at synliggøre jeres aktiviteter på Socialkompas kan I øge tilgangen til jeres tilbud, samtidig med at I gør det nemmere for borgere, pårørende og frontmedarbejdere at søge hjælp eller fællesskaber.

Opret en bruger

Gå til den lokale hjemmeside og klik på ’+ Opret tilbud’ øverst i højre hjørne. Når du er logget ind på din profil, opretter du et tilbud ved at klikke på ’+ Opret tilbud’ øverst i højre hjørne og udfylder informationer om tilbuddet.

Gå til Socialkompas

 

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på + 45 51 40 96 93 eller lh@frivillig-slagelse.dk

 

Socialkompas bygger bro mellem borger, civilsamfund og kommunen

Portalen skal være med til at sikre bedre tilgængelighed og større tilgang til sociale tilbud.

Socialkompas er stedet, hvor borgere og pårørende nemt kan søge hjælp til deres aktuelle livssituation og finde det helt rette tilbud, uanset om det er frivilligt eller kommunalt.

Frivillige sociale foreninger kan synliggøre indsatser, henvise brugere til andre tilbud og få indblik i mulige samarbejdspartnere og andre sociale tilbud.

Kommunale frontmedarbejdere og fagprofessionelle kan danne overblik over tilgængelige tilbud og henvise hertil.

Læs mere om Socialkompas her: Socialkompas historie.

 

En lokal vejviser i Slagelse

Portalen er udviklet af vores landsorganisation Frivilligcentre og Selvhjælp Danmark og udbredes på landsplan i 2023-2024.

Som en af de første kommuner, har vi allerede fået en lokal side, der vil kunne tilgås på Socialkompas Slagelse. Siden administreres af Frivilligcenter Slagelse.

Vær opmærksom på at siden stadig er under udvikling, og derfor vil man løbende kunne opleve små justeringer og funktioner, som endnu ikke er tilgængelige.