fp4Kontakt os:

Ny undersøgelse om deltagelsesmuligheder i lokale fællesskaber

Hjælp os med at blive klogere på deltagelsesmuligheder for borgere med udfordringer i lokale fællesskaber i Slagelse Kommune!Undersøgelse
 
I samarbejde med en gruppe af lokale foreninger, kommunale aktører m.fl. er vi i gang med at forsøge at skabe et overblik over deltagelsesmuligheder i lokale fællesskaber for mennesker med fysiske, psykiske eller misbrugsrelaterede udfordringer i Slagelse Kommune.

Det kan vi ikke gøre uden jer – og vi håber derfor, at I vil bruge 15 min. af jeres tid på at besvare denne spørgeskemaundersøgelse: https://xurl.dk/VfRtE
 
Deltag og vind 
Som tak for jeres besvarelser har I mulighed for at deltage i konkurrencen om to biografbilletter. 
I deltager ved skrive KONKURRENCE + jeres kontaktoplysninger i kommentarfeltet i slutningen af spørgeskemaundersøgelsen.
Vinder bliver trukket d. 1/7-2020 og vil få direkte besked.
 
Baggrund for undersøgelsen:
Synes du også, at alle skal have mulighed for at være en del af et fællesskab? - Og vil du være med til at få det til at ske?
Det spørgsmål stillede vi i januar 2020, da vi inviterede foreninger, fællesskaber, embedsmænd, borgere, politikere mv. ind til et kick-off møde i fællesskabets tegn.
I fællesskab identificerede mødets ca. 60 deltagere en række barriere, som har betydning for, hvorfor nogen står uden fællesskaber. På baggrund af disse barrierer blev 6 arbejdsgrupper dannet.

De arbejder hver især med at undersøge og bidrage til forskellige løsninger, der kan nedbryde de barrierer – så flere kan få glæde af de fællesskaber, som vi har i Slagelse Kommune. For at danne et grundlag for det videre arbejde ønsker arbejdsgruppen bag tematikken ’Modtagelse af borgere med handicap og borgere i sårbare eller udsatte livspositioner ’ at undersøge, hvordan forenings- og fællesskabsrepræsentanter oplever muligheder, opbakning og støtte til deltagelse i fællesskaber for borgere med forskellige typer af udfordringer.

Med afsæt i det ønske, har vi derfor udarbejdet den overstående spørgeskemaundersøgelse, som vi håber, at I vil besvare.
 
Arbejdsgruppen bag undersøgelsen består af repræsentanter fra: Røde Kors, Rådet for udsatte, Ældrerådet, CPUS, ACV, Rusmiddelcenter Slagelse, Frivilligcentret m.fl. 
 
Vil du vide mere om undersøgelsen, eller har du spørgsmål?
Centerleder Lykke Pedersen - lp@frivillig-slagelse.dk eller tlf. 51 40 90 73
Studentermedarbejder Zofia Sjeerm - zs@frivillig-slagelse.dk
Projektleder Nanna Lysdal - nl@frivillig-slagelse.dk eller tlf. 51 40 96 93