fp4Kontakt os:

CORONA: Frivilligcentret holder lukket for besøgende

I disse dage bliver det indskærpet mere og mere, at vi skal tage situationen omkring Coronavirus meget alvorligt.

I Frivilligcentret har bestyrelse og sekretariat i den forbindelse besluttet atlukket indføre en række skærpede forholdsregler. Det skal ses i lyset af at der kommer både stærke og mindre stærke borgere i huset - og mange af de som kommer her i huset udfører frivilligt arbejde blandt svage medborgere, som kan blive meget påvirket af coronavirus.

- Vi har derfor besluttet at lukke Frivilligcentret helt ned for besøgende, og dermed også annullere vores normale åbningstider. Dertil aflyses alle møder/samtaler mv med mindre de kan afvikles som telefonmøder. Det vil være gældende indtil videre til d.13. april.

- Vi lukker for brugen af Frivilligcentrets lokaler til udlån/foreningers mødeaktiviteter i samme periode. Det betyder at jeres lokalebookinger er annulleret. Det gælder både vores egne grupper og de foreninger som låner

- Vi udsætter alle eksterne møder/arrangementer og hvis nødvendigt, så aflyser vi. De deltagere som aktuelt har tilmeldt sig til arrangementer i regi af Frivilligcentret vil modtage direkte besked ved evt. ændringer.

Vi opdaterer hjemmesiden med nye infomation så snart der opstår ændringer.

Vi håber på jeres forståelse.

Med venlig hilsen

Frivilligcentrets bestyrelse og sekretariat