fp4Kontakt os:

Mangler du også mere viden om din pc? PC-værksted med opstart d. 9. maj

Er du ikke den store haj til at finde rundt på din pc, til at undgå virus eller tjekke din e-boks? Så vær med i pc-værkstedet i projekt ”Sammen til nye fællesskaber”.

pc pixabay

Pc-værkstedet er for dig, der måske er lidt utryg ved de funktioner din pc har, eller ikke rigtig ved, hvordan du på sikker måde kan bruge internettet. Det kan være du har spurgt dine børn eller ægtefælle om hjælp og måske synes det er svært at blive ved med at bede dem om hjælp. I Pc-værkstedet vil du møde mennesker, der er på samme niveau som dig, men måske har lidt forskellige udfordringer i forhold til brugen af deres computer.

Værkstedet er organiseret af en frivillig pc-kyndig, som tilrettelægger og vejleder med udgangspunkt i dine og de andre deltageres behov og udfordringer. Dog vil de forskellige dage tage udgangspunkt i forskellige temaer.

Vi mødes på Korsør bibliotek i it-lokalet. Du skal dog helst medbringe din egen pc eller tablet.
Det sker kl. 10-12 hver anden onsdag. Foreløbige datoer er:
onsdag d. 9. maj – onsdag d. 23. maj – onsdag d. 6. juni – onsdag 20. juni

Husk det er gratis, men tilmelding er nødvendigt da vi kun har plads til 10 deltagere. Har du lyst til at vide mere, så kontakt Line eller Lykke i Frivilligcenter Slagelse. Fang os på tlf.: 51 40 90 73 / 20 29 89 04 eller mail: info@frivillig-slagelse.dk