Skip to main content

Velliv har doneret supervision til ledere af frivilligcentre på Sjælland

24. maj 2024
 
Velliv har doneret 47.610 kr. til en gruppe af Frivilligcenterledere.

Det er lederne af Vestsjællands Klynge (fra venstre) , Emilie FC Greve, Lena FC Stevns, Lykke FC Slagelse, Michael FC Roskilde, Signe FC Albertslund, Maria FC Næstved, Birgitte FC Guldborgsund, Thomas FC Lolland og Hanine FC Sorø, som desværre ikke kunne være der, som modtog en Check fra Velliv Fonden, denne fredag eftermiddag i Greve.

Frivilligcenterlederne står meget alene med deres udfordringer, nogle arbejder helt alene i hverdagen, og vi kender alle sammen hinanden gennem mange år og vi kender hinandens arbejde.

Gruppen har søgt pengene til supervision, for at blive bedre til på ledermøderne at støtte hinanden og dermed også lære teknik og metode til at kunne tale lidt dybere om problemstillinger, der rører os.

Det er også et pilotprojekt, som skal undersøge, om det gør en forskel i vores arbejde og i vores relation til hinanden, at vi får denne supervision. Der bliver 2 mødegange i foråret og 2 i efteråret. Vi er glade for, at Vel Liv kunne give os muligheden for at udforske denne måde at være sammen på.