fp4Kontakt os:

Vil du låne et lokale?

Mangler I et sted at holde jeres næste møde? Som foreningsmedlem af Frivilligcentret er I velkommen til at låne vores lokaler. Her kan du læse om hvordan I booker, låner en nøgle mv. Vi har et thekøkken, og mod betaling kan I også bruge kopimaskine og printer.

Vi udlåner gerne lokalerne på Frivilligcenter Slagelse Østre Skole, Skovsøgade 10, Bygning S til vores foreningsmedlemmer til møde- og kursusaktiviteter. Når arbejdsdagen er slut for os på kontoret, så har jeres forening mulighed for at råde over vores store kontorlokale, et lille møderum, thekøkken mv.

Har du spørgsmål eller ønsker at benytte lokaler og faciliteter, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon eller mail.

I menuen til højre kan du finde praktisk information om lokalelån og se aktuelle bookinger. I bookingoversigten er Frivilligcentrets egen brug af lokalerne kun indskrevet ved særlig møder mv. Du skal derfor regne med at lokalerne er optaget af os selv alle hverdag fra kl. 8.00-15.00, torsdag dog fra kl. 8.00-17.00.

lokale