fp4Kontakt os:

Arrangementer

Der er aktuelt planlagt følgende arrangementer...
--------------------------------------------------

Kickoff-møde d. 29/1: Flere ind i fællesskaber kickoff

SYNTES DU OGSÅ, AT ALLE SKAL HAVE MULIGHED FOR AT VÆRE EN DEL AF ET FÆLLESSKAB?
- OG VIL DU VÆRE MED TIL AT FÅ DET TIL AT SKE ?

Kære foreninger, fællesskaber, embedsmænd, borgere, politikere...

Vi vil gerne invitere til et kickoff-møde i fællesskabets tegn. Mødet markerer en ny periode, hvor vi i Frivilligcenter Slagelse får mulighed for i endnu højere grad at understøtte lokale fællesskaber.

Sammen med jer vil vi på mødet tage afsæt i, at vi har en fælles udfordring. Undersøgelser viser, at en ud af fem danskere oplever, at de står uden for fællesskaber. Det vil vi sammen med jer gerne være med til at gøre noget ved.

Aftenen vil være delt i tre dele:

Først skal vi i fællesskab identificere de barrierer og benspænd, der står i vejen for, at alle kan være en del af de fællesskaber, de ønsker. Her får vi brug for den viden, I hver især kan bidrage med fra jeres forskellige perspektiver.

Dernæst skal vi sætte fokus på, hvordan vi kan arbejde for at overkomme og nedlægge barriererne. Hvad skal der kort sagt til - hvad er der brug for: Koordinering? Samarbejde? Udvikling af nye tiltag?

Til slut runder vi aftenen af med at beslutte de næste skridt: Hvordan kommer vi i gang med at få løsningerne omsat til virkelighed og vigtigst - hvem vil være med?

Aftenen består af en blanding af oplæg og drøftelser både i plenum og i grupper. Chefkonsulent Sussi Maack fra Socialt Udviklingscenter SUS leder os igennem aftenens program. Det hele krydres med lidt lækkert at spise og hyggeligt samvær.

Vi håber at I vil være med!

Med venlig hilsen

ansatte og bestyrelse i Frivilligcenter Slagelse