fp4Kontakt os:

Familie & forældre

I denne kategori finder du tilbud til familier og forældre. Her kan du finde tilbud om rådgivning og støtte, samt tilbud om sorggrupper og sociale aktiviteter for hele familien.

Mødrehjælpen Slagelse Lokalforening
thumb_Logo mødrehjælpen
Mødrehjælpens Lokalforening i Slagelse arbejder for at etablere lokale aktiviteter, fx i genbrugsbutikken Fisketorvet 4A, Slagelse.
Børns Voksenvenner Slagelse og Omegn
thumb_BVV_logo
Børns Voksenvenner Slagelse og Omegns målgruppe er børn og unge fra 6 år og opefter. Formålet med foreningen er at formidle venskaber mellem børn med et spinkelt voksennetværk og ressourcestærke voksne.
Røde Kors Slagelse
thumb_Logork
Røde Kors Slagelse har en række aktiviteter lokalt for mange forskellige målgrupper som fx patientstøtter, netværksgrupper, genbrugsbutikker, familiegrupper og meget mere.
Dansk Folkehjælp - Korsør/Skælskør
Foreningen er en landsdækkende frivillig humanitær organisation, som yder hjælp til udsatte mennesker i Danmark og udlandet.
BØRNMEDbogstaver
thumb_træ-1
BØRNMEDbogstaver er en online vidensbank og et fælles forum for børn, forældre, familie, venner og andre med kontakt og relation til et barn med en bogstavdiagnose, herunder ADHD, Aspergers og autisme. Foreningen har mødested Gammelgade 15 i Skælskør.
FBU Forældrelandsforeningen Sjælland Syd
FBUs formål er at samle, støtte og rådgive forældre, som er i kontakt med kommunen, fordi deres barn eller familien har behov for særlig støtte, herunder anbringelser udenfor hjemmet
VeteranHaven
thumb_veteranhaven
VeteranHaven er et gratis, frivilligt og permanent tilbud til dig. Sammen opbygger vi have med planter og dyr. Vi laver alt arbejdet selv, helt uden stress og jag i vores eget tempo. Her er højt til loftet og plads til alle!
Natteravnene Slagelse
thumb_Natteravnene-logo
Det er Natteravnenes primære formål, at medvirke til at skabe større lokal tryghed og især hjælpe børn og unge til øget livsglæde. Vi arbejder primært om natten. Vi bærer Natteravnenes karakteristiske gule jakker for at være synlige ovre for børn og unge.
Landsforeningen Autisme - Kreds Vestsjælland
thumb_autisme
Vi repræsenterer vores medlemmer i kommunerne Slagelse, Ringsted, Kalundborg Odsherred, Holbæk og Sorø for Landsforeningen Autisme.
SAND - De hjemløses Organisation - Nordvestjælland
thumb_Nordvestsjaelland_jpg
SAND er en interesseorganisation for nuværende og tidligere hjemløse. Vi arbejder for at afskaffe hjemløshed og forbedre forholdene for de hjemløse, der nu engang er.
« Start Forrige 1 2 Næste Slut »
Powered by SobiPro